Kvinnelige Strippere

kvinnelige strippereVåre kvinnelige strippere er alltid klare for å underholde på utdrikningslaget til kompisen,  gjøre bursdagsfeiringen unik eller sørge for at festen din sent vil glemmes.

Norsk Stripp er stolte av å kunne presentere erotisk underholdning i verdensklasse – nemlig vår stab bestående av noen fantastisk vakre og ytterst sensuelle kvinner med bred erfaring og lang fartstid i bransjen. Vi tar stor stolthet i å ha med oss disse kvinnene – som viser en slik pasjon og glød for strippekunsten du ikke har sett maken til før.

Norsk Stripp er Norges Største aktør innen stripp og erotisk scenekunst – vi huser derfor de aller beste og mest drevne i bransjen. Flere av våre kvinnelige strippere er titulerte og svært ettertraktede.

Vi leverer kvinnelig stripp i verdensklasse til private arrangementer og utelivsbransjen i hele Norge – så vel som det store utland. Norsk Stripp har etablert gode samarbeidspartnere i hele Norden og kan derfor bistå med erotisk underholdning – uavhengig av lokasjon.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende og hyggelig prat om underholdning til ditt arrangement!

Våre kvinnelige strippere

iris

Iris

alexandra

Alexandra

Charle

Charle

Nancy

Nancy

Ida

Ida

Vikki

Vikki

Lara

Lara